Rămâi conectat

Politică Administrație

Ludovic Orban, susținut în unanimitate de liberalii din Alba. Florin Roman: Îi vom cere să ne asumăm proiectul de țară care include și Centenarul Unirii

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liberalii din Alba îl susțin pe Ludovic Orban la președinția partidului, potrivit unei deicizii adoptate, joi, în unanimitate de către Biroul Politic Județean al PNL Alba. Deputatul Florin Roman a scris pe Facebook că liberalii îi vor cere lui Orban asumarea proiectului de țară al președintelui Klaus Iohannis, care include și Centenarul Marii Uniri.

”Astăzi BPJ al PNL Alba, cea mai puternica organizație PNL din România a dat unda verde susținerii in bloc pentru candidatura lui Ludovic Orban. Vom confirma votul in bloc pentru Orban și in CDJ. După alegerea lui ca președinte al PNL ii vom cere lui Ludovic Orban sa ne asumam proiectul de țara al președintelui Johannis, care include și Centenarul Marii Uniri!”, a scris Florin Roman.

La rândul său, liderul PNL, Mircea Hava, a transmis într-un comunicat de presă că ”opțiunea tuturor celor 32 membri prezenți din totalul de 39 membri a fost unanimă: Ludovic Orban, președinte”.

La președinția PNL și-a mai depus candidatura și Cristian Bușoi.

Viitorul preşedinte al PNL va fi ales de către 5.000 de delegaţi la congresul din 17 iunie, care va avea loc la Romexpo în Bucureşti.

Competiţia pentru conducerea PNL a devenit o cursă în doi, după ce prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu şi-a anunţat retragerea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în Roșia Montană: Primăria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în Roșia Montană: Primăria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane Primăria Roșia Montană se pregătește să modernizeze patru drumuri comunale cu o lungime totală de aproape 11 kilometri. Este vorba despre DC 146, DC Coasta Henții, DC Hondru Curături – tronosnul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea