Rămâi conectat

Actualitate

Lucrări de reparații și plombări, miercuri, la Autostrada A1 Deva – Sibiu, în zona localității Cristian

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că miercuri se execută lucrări la partea carosabilă, pe Autostrada A1 Deva – Sibiu,  în zona localității sibiene Cristian.

”Pe autostrada A1 se execută unele lucrări (plombări, reparare asfalt) la partea carosabilă pe sensul către Sebeș al tronsonului Sibiu – Sebeș, pe tronsonul kilometric 257+900 — 259, în zona localității sibiene Cristian, pe banda numărul 1; lucrările se încheie în jurul orei 18.00”, potrivit Centrului INFOTRAFIC.

De asemenea, potrivit sursei citate, pe sensul către Deva al tronsonului Sebeș — Deva, se execută lucrări (consolidare, din cauza tasării carosabilului) în zona kilometrului 315 (Pianu, județul Alba), pe banda unu. Aceste reparații vor dura aproximativ o lună și jumătate, după care șantierul se va muta pe sensul opus.

Citește și Reparații la autostrada Orăștie-Sibiu, pe doi kilometri, în zona Pianu. Restricții de viteză, timp de trei luni

Șoferii sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de circulație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea