Rămâi conectat

Actualitate

LOTERIA BONURILOR fiscale: Duminică, 16 august, a doua extragere lunară. Participă bonurile emise în perioada 1-31 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

social_bonuri_fiscale_loterieA doua extragere lunară din cadrul Loteriei bonurilor fiscale va fi organizată la sfârșitul acestei săptămâni , conform legislației în vigoare.

A doua extragere lunară din 2015 la Loteria bonurilor fiscale se va desfășura în data de 16 august, potrivit Ordonantei Guvernului nr. 10/2015. La aceasta vor participa bonurile emise în perioada 1-31 iulie.

Loteria consta, mai exact, în extragerea aleatorie de numere în vederea acordării de premii în bani pentru persoanele fizice care dețin bonuri fiscale ce atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României.

Extragerea aleatorie de numere se face in felul urmator:

– un numar cuprins intre 1 si 999 inclusiv, care reprezinta valoarea totala a bonului fiscal (fara subdiviziunile leului), inclusiv taxa pe valoarea adaugata. Acesta rezulta in urma extragerii succesive a trei serii de cifre cuprinse intre 0 si 9; si

– un numar care reprezinta ziua emiterii bonului fiscal (aferenta lunii sau intervalului calendaristic, dupa caz, pentru care se organizeaza extragerea).

Perioada de revendicare a premiului va fi 17 august – 15 septembrie. Pentru a pretinde premiul, persoanele fizice vor putea sa depuna la orice unitate a Fiscului bonul castigator (original), o copie a actului de identitate/pasaportului si o cerere de revendicare.

La fiecare extragere pot sa fie acordate cel mult 100 de premii. Asta inseamna ca, daca in perioada de revendicare se vor depune mai mult de 100 de bonuri castigatoare, autoritatile vor organiza o a doua etapa de selectie.

Termenul-limita pentru acordarea castigului va fi 14 noiembrie.

Prima extragere lunara a avut loc in luna iulie, iar la aceasta au participat bonurile fiscale emise în perioada 1-30 iunie. (C.M.)

sursa:avocatnet.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea