Rămâi conectat

Curier Județean

Locuri de parcare de pe strada Băilor din Aiud, scoase la licitație de municipalitate. Dosarele se depun până în 27 februarie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Aiud informează că, în conformitate cu Regulamentul de închiriere a parcărilor amenajate din Municipiul Aiud, Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local Aiud organizează, în data de 28 februarie 2017, licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea locurilor de parcare cu numerele 215 – 231, 201 și 202 amplasate pe str. Băilor din municipiu.

Licitaţia va avea loc  în sala de şedinţe “ Ion I. C. Brătianu”, din cadrul Primăriei Municipiului Aiud, începând cu ora 10:00.

Persoanele interesate vor solicita la registratura SPAPL Aiud, str. Tribun Tudoran nr. 9, caietul de sarcini privind procedura de organizare a licitaţiei şi vor depune până în data de 27 februarie 2017, ora 14:00, documentaţia necesară participării la licitaţie.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022 Comisia județeană de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Alba a analizat și avizat anul trecut 26 de planuri urbanistice zonale (PUZ) și 9 planuri urbanistice generale (PUG) – ale comunelor Pianu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea