Rămâi conectat

Politică Administrație

Locuitorii din Sebeş fără apă la robinete, duminică din cauza unei defecţiuni pe strada Dorobanţi. Se încearcă soluţionarea defecţiunii până la orele după-amiezii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul dimineţii de duminică, 19 februarie 2017, în jurul orei 06.00, a fost semnalată o defecţiune la reţeaua de alimentare cu apă curentă pe str. Dorobanţi, intersecţie cu strada Griviţei, din municipiul Sebeş.

La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie ale APA CTTA Sebeş şi ale Serviciului Public Administrarea Patrimoniului, care au constat o fisură la îmbinarea între vana montată la începutul lunii noiembrie (atunci când a fost consemnată o altă defecţiune majoră pe strada Dorobanţi) şi conducta de azbociment învechită (care prezintă un risc permanent). Pentru a facilita intervenţia, a fost necesară dispunerea măsurii de oprire a alimentării cu apă, iar aceasta afectează, încă o dată, întregul oraş.

Conform directorului sucursalei APA CTTA Sebeş, domnul Radu Şerbănescu, se încearcă remedierea defecţiunii până la orele după-amiezii.

Primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor, transmite încă o dată scuze tuturor cetăţenilor pentru situaţia de disconfort generată de infrastructura de alimentare cu apă învechită pe care oraşul o are în acest moment.

Administraţia publică locală, prin primarul Dorin Nistor, susţine necesitatea realizării unui studiu privind Modelarea hidraulică a Municipiului Sebeş, precum şi necesitatea unei investiţii majore pentru înlocuirea reţelelor de apă, canalizare şi ape pluviale pe întreaga rază administrativ teritorială a Municipiului Sebeş. Va fi un grafic de investiţii pe o perioadă extinsă.

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea