Rămâi conectat

Politică Administrație

Liviu Dragnea: Voi propune, în PSD, ca fiecare președinte de organizație să fie ales de toți membrii din organizație

Dragoş Suciu

Publicat

în

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, vrea ca noul statut al partidului pe care îl conduce să conțină o prevedere potrivit căreia fiecare președinte de organizație să fie aleși de toți membrii organizației respective.

liviu dragnea„Mâine (n.r. — luni, la ședința Comitetului Executiv Național) vom stabili care sunt funcțiile pentru care colegii mei pot să-și depună candidaturile, respectiv președinte executiv, vicepreședinți și celelalte funcții. Sper ca la Congres să fie o competiție corectă, sper ca după Congres tot partidul să înceapă să se organizeze pentru alegerile locale. Voi propune colegilor mei ca în noul Statut, așa cum președintele partidului este ales de către toți membrii din țară, fiecare președinte de organizație să fie ales de toți membrii din organizație”, a spus Dragnea, citat de Agerpres, la sediul central al PSD.

Liviu Dragnea a adăugat că va propune de asemenea să le ceară colegilor din CExN să fie de acord ca pentru alegerile locale lista de consilieri locali să fie validată sau invalidată de către cetățeni printr-o consultare populară largă.

Citește și Mobilizare generală la PSD Alba pentru alegerea unicului candidat la șefia partidului. Sunt așteptați să-l voteze pe Liviu Dragnea peste 8.000 de membri de partid din județ

„Vreau să le mulțumesc colegilor care au început distribuirea de chestionare, deja până la această oră s-au încărcat în sistemul online peste 55.000 de răspunsuri la chestionare. Sunt răspunsuri foarte interesante”, a mai precizat Dragnea, citat de Agerpres.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea