Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO. Locuitorii de pe străzile din Alba Iulia fără utilități discută cu autoritățile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuitorii de pe străzile din Alba Iulia care nu au utilități (drumuri asfaltate, iluminat stradal etc) discută, miercuri seara, cu autoritățile locale, încercând să găsească soluții pentru problemele lor.

La dezbatere participă viceprimarul Gabriel Pleșa și consilierii locali Bogdan Medrea, Marius Popescu și Mircea Trifu, primul fiind și director la Electrica.

”Asociația albaiulienilor care vor să pună umărul la rezolvarea problemelor de pe străzile fără utilități. Întâlnirea va avea loc în sala de pe strada Bucovinei unde se țin ședințele de Consiliu Local, fosta centrală termică de lânga OFICIUL POȘTAL NR 1. Vom încerca, alături de viceprimarul Gabriel Pleșa, directorul Electrica Bogdan Medrea și alți reprezentanți ai primăriei, să facem un atelier de lucru împreună cu albaiulienii care locuiesc sau au proprietăți pe aceste străzi”, a scris Mircea Trifu pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea