Rămâi conectat

Curier Județean

LIVE VIDEO. Global Bubble Parade, la Alba Iulia: Sute de persoane au suflat simultan mii de baloane de săpun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulieni de toate vârstele, îmbrăcați în ținute cât mai colorate, au participat, duminică, la o paradă inedită a baloanelor de săpun. Global Bubble Parade a început de la cinematograful Dacia și a continuat pe traseul Bulevardul Transilvaniei – Parcul Unirii – Piața Cetății.

În peste 70 de orașe din toate colțurile lumii (între care Beijing, Amsterdam, Munich, Londra, Copenhaga, Barcelona, Rio de Janeiro, Chicago, Cape Town, Buenos Aires) se organizează un eveniment vesel, Global Bubble Parade, care aduce oamenii împreună și le aduce aminte că a zâmbi și a gândi pozitiv este drumul pe care trebuie să mergem în fiecare zi și nu destinația finală la care trebuie să ajungem.

Global Bubble Parade este o mișcare internațională, aflată la a treia ediție, care promovează fericirea și bucuria ca și atitudine zi de zi, unind oamenii într-o paradă veselă a baloanelor de săpun. Menită să promoveze diversitatea și interacțiunea pozitivă în cadrul comunităților, Global Bubble Parade este gândită și răspândită de 100happydays Foundation. (http://bubbleparade.org/).

Ce se întâmplă concret? Oameni frumoși la suflet și veseli în atitudine s-au adunat într-o paradă a bucuriei unde s-au suflat mii și mii de baloane de săpun. S-a parcurs un traseu de aproximativ 30 de minute (Cinema Dacia – Bulevardul Transilvaniei – Parcul Unirii – Piața Cetății) care a culminat cu activități de entertainment în Piața Cetății, menite să aducă multe, multe zâmbete și bucurie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea