Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO/ FOTO: Parada absolvenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918”, promoţia 2017. Momente emoționante pentru studenți și profesori, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Câteva sute de proaspeți absolvenți ai Uniiversitatății ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au participat vineri, 2 iunie, la parada absolvenților și festivitatea de absolvire a Promoției 2017.

Aceștia s-au reunit de dimineață la Casa de Cultură a Studenților, de unde au defilat spre Piața Cetății din Alba Iulia, intonând “Gaudeamus igitur” (“Să ne bucurăm, așadar”).

La Poarta a III-a absolvenții au fost întâmpinați de Garda Cetății, cu onor și sunete de tobe.

În prezenţa Conducerii şi a Senatului UAB, a invitaţilor oficiali şi a întregului corp profesoral în frunte cu rectorul Daniel Breaz, ceremonia de absolvire a unei noi promoţii a Universităţii „1 Decembrie 1918″ Alba Iulia nu a fost lipsită de emoții. Absolvenții au primit din partea tuturor un gând bun și urări de succes în cariera profesională.

La finalul ceremoniei, Daniel Breaz i-a declarat absolvenți, iar studenții și masteranzii au îndeplinit tradiționalul ritual de a-și arunca tocile spre cer.

[nggallery id=4092]

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea