Rămâi conectat

Actualitate

LISTĂ: Un nou lot de mașini scos la vânzare de ANAF. Ce mașina puteți cumpăra cu 250 lei și de unde puteți achiziționa un Hummer

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ANAF scoate la vânzare din nou zeci de mașini, de la Dacia și Moskvich la Hummer H3, dar și o motocicletă Aprilia. Cel mai mic preț este 250 lei iar cel mai mare 7.550 de lei. Oferta este variată, de la Dacia 1310 și Moskvich la Audi, BMW și Mercedes.

Vedete sunt însă o motocicletă Aprilia și un Hummer H3, acesta din urmă având un preț de pornire în cadrul licitației de 66.000 de lei, fără TVA. Cele mai multe dintre aceste mașini, 25, sunt scoase la vânzare de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Botoșani, prin licitație sau vânzare directă. (lista în FOTO)

De asemenea, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova vinde prin licitație două mașini, Hummer H3 și Dacia Duster. Licitația va fi organizată pe 26 mai la sediul finanțelor publice Botoșani, însă dosarele de participare trebuie depuse până la 25 mai. Cea mai ieftină mașină de la Craiova este o Dacia 1310 din 1987 la prețul de 250 lei.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea