Rămâi conectat

Economie

Lista firmelor locale cu restanţe fiscale va fi publicată marți, 10 mai, de ANAF. Lista persoanelor fizice cu datorii va fi publicată în câteva zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 10 mai 2016, ANAF va afişa listele cu micii contribuabili cu restanţe. Potrivit șefului ANAF, la cele cu persoane fizice încă se lucrează, pentru că aici sunt cei mai mulţi. El a precizat că lista cu persoanele fizice va fi gata ”în câteva zile”.

ANAFANAF a publicat, în data de 3 mai 2016, primele liste cu cei 2.672 de contribuabili mari şi mijlocii care au restanţe fiscale. Obligaţia de publicare a listei debitorilor care înregistrează obligaţii fiscale restante este prevăzută de art. 162 din Codul de procedură fiscală aprobat prin Legea nr. 207/2015.

Agenţia a majorat, la începutul lunii aprilie, limitele minime de la care datoriile restante la 31 martie 2016 se publică pe site-ul instituţiei. Astfel, Fiscul va include pe listă firmele mari care au datorii de peste 100.000 lei, contribuabilii mijlocii cu restanţe de peste 50.000 lei, persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice independente sau profesii libere pentru datorii de peste 10.000 lei şi persoanele fizice cu datorii de peste 1.500 de lei.

Iniţial, aceste limite de sumă erau mult mai mici, între 100 de lei pentru persoane fizice şi 1.500 de lei pentru marii contribuabili.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât cei 178.000 de investitori consemnaţi pe Bursa de Valori Bucureşti, a afirmat, miercuri, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Alexandru Petrescu, la cea de-a 7-a ediţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea