Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, Liderul Șurianu Sebeș s-a împiedicat la Ciugud, Inter a reușit surpriza etapei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Șurianu Sebeș a pășit fals la Ciugud, reușind numai o remiză albă cu Inter, formație ce l-a avut în teren pe Cosmin Șuvaina, antrenorul Daliei Sport Daia Română! Surpriza etapei s-a consemnat la Ciugud, unde Inter a încurcat planurile primei clasate!

Cele două formații s-au duelat recent în „Arini”, unde Șurianu a învins cu 3-1.

Amfitrionii au acuzat în termeni duri arbitrajul!

Cei de la Inter revendică neacordarea a două lovituri de pedeapsă, în minutele 5 (S. Bran trântit în careu) și minutele 42 (când un apărător al oaspeților a lovit balonul cu mâna). La aceste faze litigioase se adaugă și întreaga manieră de arbitraj, care a tensionat partida încă de la început.

Alte remiză înregistrate a fost la Teiuş, Rapid CFR – Viitorul Spicul Daia Română 0-0, feroviarii ţinând în şah o echipă pretendentă la podium.

Un egal „încins” a fost la întâlnirea Viitorul Sîntimbru – Sportul Petreşti 1-1 (1-1). Chişu a deschis scorul în mintul 20, iar Miheşan, fostul jucător al gazdelor a egalat în minutul 43. Vizitatorii au terminat întâlnirea în inferioritate numerică, D. Ianc fiind eliminat în minutul 70.

În alt meci: Fortuna Lunca Mureşului – Gaz Metan Valea Lungă 3-0 (2-0)

Marcatori: Bubău (38), Zoltan (43, 48).

În duelul ultimelor două clasate, Fortuna Lunca Mureșului, cu un nou antrenor pe banca tehnică a reușit prima victorie din 2017, meci care coincide cu întâiele goluri marcate în retur. În fapt, singurele succese stagionale ale gazdelor au fost împotriva “lanternei roșii”. După 5 eșecuri la rând, penultima clasată a reușit să câștige, rupând seria nefastă ce cuprindea 12 meciuri fără succes, răstimp în care s-au strâns doar trei puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea