Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, etapa a 29-a: Liderul Mureșul Vințu, victorie fără emoții la Aiud | AFC Unirea Alba Iulia, succes net în fieful „lanternei roșii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Muresul Vintu - Euro Spring 1În penultima rundă a Ligii a IV-a, liderul Mureșul Vințu de Jos s-a impus fără emoții în deplasarea de la Aiud, cu Olimpia, scor 3-0 (1-0) și a mai făcut un pas spre câștigarea campionatului și reprezentarea județului la barajul de promovare.

*Dulap, cel mai rapid gol al stagiunii

Scorul a fost deschis de fundașul Dulap, în secunda a 22-a, cel mai rapid gol al stagiunii fiind favorizat și de eroarea portarului advers.

După pauză au mai marcat Culda (54), Bratima (68). În minutul 88, Bucur (Olimpia Aiud) a fost eliminat

*”Alb-negrii” s-au răzbunat pe „lanterna roșie”

Eliminați din semifinalele Cupei României, după un eșec drastic pe „Cetate”, 3-6 cu Viitorul Sântimbru, „alb-negrii” s-au răzbunat pe „lanterna roșie”

AFC Unirea Alba Iulia a câștigat net în fieful ultimei clasate, scor  6-1 (3-0), goluri marcate de Mucea (53)/ Schiau (22, 71, penalty), Negrea (42, 45), Lăsconi (57, 81) *În minutul 70, portarul gazdelor Olaru a fost eliminat, iar între buturi a intrat Miheț!

Victorie netă pentru CS Ocna Mureş, scor 5-0 (2-0), pe teren propriu, cu Energia Săsciori, golurile fiind marcate de Rațiu (38), Kiss (43), Pereat (47, 62), Ov. Maier (73).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița 0-1, la pauză, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. *0-1, MIN. 7: R. BĂLAN a deschis scorul cu o lovitură de cap din 8 metri, în stânga portarului, după o centrare din stânga, din lovitură liberă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea