Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, etapa a 27-a, Olimpia Aiud – Energia Săsciori 2-2 (1-0) | Antrenorul Horia Ciucă a adus egalarea pentru oaspeți în prelungiri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Olimpia Aiud - Rapid Teius 4Olimpia Aiud a remizat cu Energia Săsciori într-un meci cu răsturnări de situații și un final dramatic, contând pentru etapa a 27-a a Ligii a IV-a, scor 2-2 (1-0), ambele formații aflându-se în subsolul ierarhiei.

Egalarea a fost adusă de antrenorul jucător al oaspeților H. Ciucă, în prelungiri, în minutul 90+2, după pasa lui Gh. Medrea!

În alt joc: Cuprirom Abrud – Gaz Metan Valea Lungă 1-3 (0-1):

*Marcatori: I. Miheț (57)/ Magyari (40, 77), Voicu (63).

În derby-ul ultimelor două clasate, vizitatorii au strâns al 4-lea punct extern în ultimele două etape și speră la salvarea de la retrogradare.

Energia Săsciori a rămas pe locul 15 în ierarhie, cu 16 puncte, reușind o remiză după 5 eșecuri consecutive, iar elevii antrenorului Remus Țălnar au pierdut două puncte mari printre degete.

Olimpia continuă pasa proastă, adunând 9 meciuri fără victorie, răstimp în care a strâns numai trei puncte.

Partida a fost una încărcată de neprevăzut, amifitrionii ratând un penalty în minutul 20, prin Silea, care a șutat pe lângă poartă. Același jucător s-a revanșat însă în minutul 39, când a deschis scorul. Bucuria aiudenilor nu a durat mult, pentru că la 10 minute după reluare, Șt. Bogdan a restabilit egalitatea, transformând a doua lovitură de pedeapsă a jocului (a fost faultat Gh. Medrea, intrat la pauză).

Olimpia s-a apropiat de cele trei puncte, grație golului înscris de I. Marian (76), dar vizitatorii au fost periculoși și au creat emoții la buturile lui Hagiu, reușind egalarea în prelungiri

Marcatori: Silea (39), I. Marian (76)/ Șt. Bogdan (55, penalty), H. Ciucă (90+2). *În minutul 20, Silea (Olimpia) a ratat un penalty


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea