Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, etapa a 21-a, la Șugag, Transalpina – Viitorul Sîntimbru 3-1 (2-0) | Meci nebun la Lunca Mureșului, Fortuna – Olimpia Aiud 4-5!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Șugag, într-o interesantă partidă a rundei a 21-a a Ligii a IV-a, Transalpina a învins Viitorul Sîntimbru cu scorul de 3-1 (2-0), primul gol fiind marcat de Nelu Budin, antrenorul gazdelor.

O partidă nebună la Lunca Mureșului, unde Olimpia, în inferioritate numerică a învins cu 5-4 (1-1), deși a jucat în inferioritate numerică din minutul 18!!!

Și Remus Țălnar, antrenorul Olimpiei a ieșit la rampă la Lunca Mureșului, acesta reușind un gol și trei pase decisive, într-o partidă nebună, cu răsturnări de situații și aiudenii în „zece” din prima repriză, dar marcând de cinci ori, într-o partidă ce s-a încheiat cu scorul de 4-5 (1-1)!

Împotriva Fortunei, aiudenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 18, când a fost eliminat portarul Ad. Roman, iar între buturi a intrat jucătorul de câmp Bogdan Ignat, întrucât nu vizitatorii nu aveau rezervă de portar!

Rezultate: Transalpina Şugag – Viitorul Sîntimbru 3-1 (2-0)

Marcatori: N. Budin (16), A. Lăcătuș (41, 72), respectiv E. Hălălae (51).

Drumul spre victorie a fost deschis pentru gazde de către Nelu Budin, omul bun la toate, antrenor, jucător, finanțator, care a deschis scorul, aflat la prima reușită din acest retur (la întâiul său joc). Transalpina nu mai câștigase de 5 întâlniri, interval în care a acumulat 3 puncte, iar Viitorul Sîntimbru avea trei partide fără a primi gol, în acest joc neputând conta pe Ov. Barna, Negură și Sașa.

În altă dispută, Fortuna Lunca Mureșului – Olimpia Aiud 4-5 (1-1):

Marcatori: C. Popa (36, 90), Zoltan (54), G. Georgiu (89), respectiv R. Țălnar (41), A. Bălan (54), Horvat (74, 82), A. Sas (90+4). *În minutul 18, portarul Ad. Roman (Olimpia) a fost eliminat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea