Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, caz inedit: Viitorul Sîntimbru nu s-a prezentat la meciul de acasă cu CIL Blaj! În ultima rundă, victorii pentru Sportul Petrești și Dalia Sport Daia Română!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Caz inedit, dar și ciudat în ultima etapă a Ligii a IV-a Alba, Viitorul Sîntimbru nu s-a prezentat la partida de la Galtiu, de pe teren propriu, cu CIL Blaj, echipa din „Mica Romă”, urmând să câștige la „masa verde”.

Amfitrionii susțin că au preferat să nu dispute acest meci, pentru a evita evenimente neplăcute, anumite diferende fiind la partida din tur.

Motivele sunt explicate de Adrian Hulea, oficialul gazdelor: „Așa am decis, să nu jucăm, am și anunțat AJF Alba în cursul zilei de vineri. Am preferat să nu riscăm, să se iște evenimente neplăcute”

*Damian: „Halal fotbal!”

Nu exista nici o divergenta intre clubul pe care il reprezint si cei de la Sintimbru. Este ceva artificial si totul pleacă de la infrangerea lor la Blaj cand erau pe primul loc si de la un joc arbitrat de fiul meu Adrian la ei cu Sebes din prima etapa a acestui campionat. Problema e la ei , că la adunarea generala domnul vicepresedinte AJF Hulea m-a intrebat daca nu facem hartie sa nu jucam meciul ca oricum nu conteaza la clasament si sa nu mai dam bani la „Astia”(brigada de arbitri). Eu regret ca nu am jucat acest meci mai ales ca aveam tot lotul valid inclusiv Fane Comanici intors de la munca din Germania!. Halal fotbal!„, a comentat Augustin Damian.

*Adrian Hulea: „Am o problemă cu comportamentul familiei Damian”

„Am o problemă cu comportamentul ANIMALIC al familiei DAMIAN nu cu clubul CIL Blaj si decat sa facem scandal prefer sa nu dau apa la moara la un om care doar stie decat sa dea din papagal … Cred ca acest specimen de om vorbeste din amintiri cand se refera la un meci jucat in campionatul trecut si echipa CIL Blaj l-a castigat pe merit!? Nu am vrut să joc, este clubul meu și fac ce vreau”, a replicat Adrian Hulea.

Alte rezultate: Olimpia Aiud – Sportul Petrești 0-3 (0-3)

*Marcatori: Samoilă (22), Sava (41), Pamfiloiu (45). Nou promovata a încheiat stagiunea pe locul 5, aceasta fiind a doua victorie consecutivă, iar Olimpia s-a clasat pe locul al 8-lea.

Dalia Sport Daia Română – Gaz Metan Valea Lung 3-2 (2-2). Au marcat: Mura (12), Birk (24), Cătălina (49) / Vekony (31, 39. Dăienii au învins, după un meci spectaculos, „lanterna roșie”, urcând pe poziția a 10-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea