Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, antrenorul Paul Ciucă (Viitorul Spicul Daia) a bătut de unul singur CIL Blaj, blăjenii la primul eșec din retur! Șurianu Sebeș victorie la scor cu „lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul-jucător Paul Ciucă (Viitorul Spicul Daia Română) a bătut de unul CIL Blaj, provocând echipei din „Mica Romă” primul eșec din 2017, în derby-ul etapei a 21-a a Ligii a IV-a!

Inimosul antrenor, care ieri a avut derby în Liga a 3-a cu Industria Galda, a marcat două goluri, în minutele 7 și 15, prin șuturi de senzație, de la distanță, portarul Radu Damian fiind învins după trei runde.

Viitorul Spicul Daia Română a strâns o serie incredibilă, 12 meciuri fără eșec, ultima înfrângere datând din etapa a 9-a, 30 octombrie, 0-1 acasă cu Șurianu! Pe podium a urcat CS Ocna Mureș, o altă invincibilă în primăvară, cu a 7-a victorie consecutivă, la Teiuș, conturată după pauză!

Astfel, Viitorul Spicul Daia Română confirmă statutul de mare supriză a stagiunii, plasându-se pe locul secund, la 13 puncte de liderul Șurianu Sebeș, care a făcut scor cu „lanterna roșie”. Marți, în intermediară, în „Arini”, primele două clasate, Șurianu Sebeș și Viitorul Spicul Daia Română se întâlnesc într-un joc ce poate parafa parafa obținerea de către Șurianu a titlului de campioană a județului, din punct de vedere matematic, cu 4 etape înainte de final.

*Gaz Metan Valea Lungă – Șurianu Sebeș 0-8 (0-6)

Marcatori: Osogo (1, 25), Val. Drăgan (5, 27, 72), R. Trif (30), A. Moldovan (45, autogol), Cotoară (56)

Șurianu Sebeș a făcut scor pe seama „lanternei roșii” și putea câștiga stagiunea, dacă Viitorul Spicul nu câștiga! Este al 7-lea joc la rând fără gol primit de prima clasată, formația condusă de Doru Oancea.

În alt meci, Rapid CFR Teiuș – CS Ocna Mureș 0-3 (0-0): I. Cociș (63), M. Cociș (84, 90+1) – ultimul intrat la pauză

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea