Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a, etapa a 8-a, CIL Blaj – Viitorul Spicul Daia Română 0-1 (0-0) | Trupa lui Paul Ciucă dă lovitura, primul eşec pentru formaţia din „Mica Romă”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

cil-blaj-fortuna-lunca-muresului-3CIL Blaj a suferit întâiul eşec stagional, pierzând acasă cu Viitorul Spicul Daia Română, scor 0-1 (0-0). Formaţia din „Mica Romă” cunoaşte gustul eşecului în Liga a 4-a, în faţa trupei conduse din teren de Paul Ciucă, ce a strâns al 4-lea succes la rând şi se plasează pe locurile fruntaşe.

Prima repriză a fost dominată de CIL Blaj, cel mai controversat moment fiind în minutul 30, când amfitrionii au solicitat un penalty la şutul lui Pintea, care a întâlnit mâna lui Soporan. Al doilea mitan a fost unul plin de nervi, fără prea multe faze de poartă şi o ocazie imensă ratată de Hada (min. 67) – intervenţie de senzaţie a portarului R. Damian. Un minut mai târziu, centralul anulează, pentru un fault în atac, un gol marcat de oaspeţi. În minutul 75, G. Scheau a marcat unicul gol al meciului.

Dăienii au a 4-a victorie la rând şi al 5-lea joc fără eşec, trupa lui Paul Ciucă urcând în ierarhie, făcând schimb cu adversarii în clasament.

Nicu GOGA sursa foto: CIL Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea