Rămâi conectat

Actualitate

Lidl a majorat salariile, încercând astfel să-și țină angajații și chiar să recruteze alții de la concurență

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lidl, care are în România circa 4.000 de salariaţi, a majorat de la 1 oc­tom­brie sa­lariul minim în com­panie, astfel că ori­ce an­­gajat cu normă în­trea­gă, fie că lucrează în ma­ga­zine sau în de­pozit, câş­tigă cel puţin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net), su­mă ce inclu­de şi bo­nu­rile de masă.

LIDL01În primăvara aces­tui an salariul minim brut în ca­drul companiei era de 1.697 de lei, su­mă ce cu­prinde şi bonurile de masă.Salariul minim pe economie este 1.250 de lei brut, iar cel mediu depă­şeşte 2.800 de lei brut.

„Intenţionăm să dezvoltăm pa­che­tele salariale şi de beneficii în con­ti­nuare, acestea reprezentând o prio­ri­tate pe termen lung pentru noi. În con­se­cinţă, vom continua să investim în dez­voltarea personală şi profe­sio­nală a colegilor noştri (…)“, a declarat Frank Wagner, pre­şe­din­tele con­siliului de con­ducere al Lidl România.

Un lucrător comer­cial sau un lu­cră­tor din de­pozitele Lidl poate ajun­ge la un salariu de 2.999 de lei brut, cu ti­chete de masă incluse, spun oficialii com­paniei.

Salariul net depă­şeşte ast­fel 2.100 de lei. Lidl are un sistem de sa­larizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie sala­riul creşte automat în fiecare an.

Sursa Zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea