Rămâi conectat

Sport

Liderul Șurianu Sebeș, primele puncte pierdute, după remiza spectaculoasă din „Arini” cu Viitorul Sîntimbru | Remiză în derby „de Daia”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Șurianu Sebeș nu și-a continuat și în retur marșul invincibil din Liga a IV-a, trupa din „Arini”remizând pe propriul teren, în prima etapă din 2017, cu Viitorul Sîntimbru, scor 2-2 (0-1). În celălalt „cap de afiș” al etapei, în derby „de Daia”, Viitorul Spicul nu a reușit prima victorie din istorie, împotriva celeilalte reprezentante a comunei, Dalia Sport.

După acest rezultat, Transalpina Șugag a urcat pe poziția secundă a ierarhiei, gruparea lui Radu Andone învingând categoric în deplasarea de la Lunca Mureșului

La Sebeș, liderul, ce a suferit transformări majore în această iarnă, s-a văzut condus la pauză de echipa lui Alexandru Kalanyos, ce a punctat prin Chișu (41). Trupa condusă de Doru Oancea a remontat spectaculos după pauză, marcând prin aiudenii Val. Drăgan (48) și P. Muntean (55). În continuare gazdele s-au jucat cu ocaziile, portarul Ov. Barna având o prestație extraordinară, limitând proporțiile scorului, în plus Lăcătuș a trimis în bară, iar Val. Drăgan și P. Muntean au irosit două situații imense.

După șoc, Viitorul s-a trezit și a fost rândul oaspeților să rateze oportunități prin Tănase și Chișu – intervenții excelente N. Bănică, egalarea survenind în minutul 76, când a punctat Sașa. Șurianu a mai avut o nouă bară, prin Drăgan (82), iar liderul a pierdut primele puncte stagionale.

 

*În derby-ul comunei Daia, Viitorul Spicul – Dalia Sport 1-1 (1-0), au marcat H. Ciucă (31), respectiv Mihălțan (55). O partidă ce a avut și momente tensionate, Z. Hileagă fiind eliminat în minutul 75.

Prima repriză a fost dominată categoric de amfitrioni, care au avut numeroase ocazii, lovind barele în trei rânduri, prin H. Ciucă și Fl. Schiau – în două rânduri! Peste 200 de spectatori au asistat la o partidă atractivă, cu ocazii de ambele părți  în actul secund, când jocul a fost echilibrat, antrenorul Paul Ciucă având parte de un nou derby, după cel de ieri, din Liga a 3-a, cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia

Alte rezultate: *Gaz Metan Valea Lungă – Inter Ciugud 0-1 (0-0). Marcator: Oprișan (87)

*Sportul Petrești – Rapid Teiuș 5-1 (4-0):  Sava (10, 26), Brînză (35, 40), Ad. Ignat (88, penalty), respectiv Ciocan (50)

*Fortuna Lunca Mureșului – FC Transalpina Șugag 0-4 (0-3): Stoica (20), M. Domșa (27), Cristurean (43), C. Oltean (63)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea