Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderul PNL Mircea Hava: Nu i-a promis nimeni lui Tăriceanu președinția partidului. Poate portarul de la noi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Vicepreședintele PNL Mircea Hava a declarat, vineri, că poate doar ”portarul” sau ”nea Vasile de nu știu unde” i-au propus lui Călin Popescu Tăriceanu să conducă partidul, iar apoi a precizat că ”nimeni nu e atât de disperat să facă pasul acesta”.

Mircea Hava s-a corectat, ulterior, precizând că poate nu a folosit bine termenul ”disperat”.

”Nu i-a promis nimeni. Din partea PNL-ului nu i-a promis nimeni. Poate cineva, portarul de la noi, cine știe, nea Vasile de nu știu unde, să-i fi promis”, a spus Mircea Hava, în cadrul unei conferințe de presă, fiind întrebat de acest subiect.

Un jurnalist a amintit că Tăriceanu așa a declarat, iar Mircea Hava a spus: ”să spună cine” i-a propus.

Hava a adăugat, apoi, că dacă cineva din PNL i-ar fi propus sau promis, ar fi trebuit să fie și el printre ei.

”Nu suntem deloc disperați, poate nu am folosit bine termenii, noi avem o singură problemă, trebuie să avem răbdare”, a declarat Mircea Hava.

Întrebat dacă și-ar dori să candideze pentru președinția PNL, Hava a declarat că dacă își dorea, era președinte, iar liberalii au făcut și presiuni în acest sens.

”Nu mi-am dorit că pentru aceasta lucrurile trebuie făcute așa cum trebuie. Eu nu locuiesc la București, de hotel m-am sărutat. Casă nu pot să-mi cumpăr și să stau acolo, n-am nici cu ce să trăiesc (…) Din punct de vedere logistic nu puteam să fac lucrul acesta, iar partidul are nevoie de o conducere care e la București”, a declarat Mircea Hava, care conduce de peste 20 de ani municipiul Alba Iulia.

Mircea Hava face parte din comitetul de organizare şi unire al PNL, fiind unul dintre foştii lideri ai PDL.

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că ALDE va merge către un Guvern de coaliţie cu PSD şi că respinge colaborarea cu dreapta, precizând că i s-a propus să preia conducerea PNL.

”Mi s-a propus să preiau conducere PNL. Privesc cu mâhnire la ce se întâmplă şi nu vreau să introduc cuţitul mai adânc în rană, nu vreau să vorbesc în termeni peiorativi despre ce i s-a întâmplat PNL”, a spus Tăriceanu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea