Rămâi conectat

Ştirea zilei

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, ales în Biroul Politic Executiv al partidului la nivel național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, ocupă de astăzi o funcție de lider și la nivel național. El face parte din Biroul Politic Executiv al partidului, fiind unul dintre cei 33 de membri aleși în cadrul Congresului care s-a desfășurat în aceste zile la București.

La evenimentul politic, Organizația ALDE Alba a fost reprezentată de o delegație formată din 25 de membri de partid, iar în total, la congres au fost prezenți peste 1.000 de delegaţi din toată ţara.

”Nu mi-am propus să fiu vicepreședinte, a fost o surpriză să fiu ales pe această funcție. Eu am candidat la funcția de membru în Biroul Politic Executiv al ALDE. A fost concurență foarte mare. Inițial, pentru cele 33 de locuri, 16 de vicepreședinți și 17 de membri, s-au înscris 130 de persoane, apoi unii s-au retras și în final au rămas 70 de candidați”, a declarat Ioan Lazăr pentru ziarulunirea.ro.

Întrebat despre schimbările pe care această funcție le aduce în activitatea sa politică, el a spus că va trebui să participe săptămânal la ședințele de la București.

”În restul timpului, mă voi lupta în continuare pentru organizația noastră, la fel cum am făcut-o și până acum”, a încheiat Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea