Rămâi conectat

Politică Administrație

Liberalul Traian Cornea: Sunt un om de cuvânt, care a demonstrat că poate să realizeze ceva pentru comunitate!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

corneaSebeș este orașul în care m-am născut și am trăit, Alba e județul în care am evoluat și m-am format ca om, iar apoi am ajuns să dezvolt o afacere, prin munca proprie, formându-mi o echipă. România este țara care mi-a oferit resursele ei naturale, dar și destule motive pentru a rămâne acasă, de a nu lua calea străinătății, deși am avut nenumărate ocazii. Fac parte din generația care dacă își dorește să realizeze ceva și face totul pentru ca visul său să devină realitate. Nu în ultimul rând, respect cuvântul, dar și omul!

Sunt Traian Cornea, un om de cuvânt, care a dovedit că prin muncă și perseverență, cu respect și răbdare, se poate realiza ceva atât pentru comunitate, cât și pentru cei ce vin în această frumoasă zonă a României.

Îmi doresc să duc în Parlamentul României, alături de PNL, maniera mea de a face ceea ce spun, o manieră deja demonstrată! Îmi doresc să propun și apoi să implementez proiecte cu aplicabilitate națională. Aș vrea ca în calitate de parlamentar PNL, să fac tot ce îmi stă în putere pentru ca viața sebeșenilor și a românilor să fie aceea pe care o merită: o viață la standarde europene! Am experiență în mediul privat și știu că rezultatele apar în urma eforturilor susținute. Știu că alături de pasiune, perseverență și dorința de a învinge, imposibilul devine posibil. Au trecut 26 de ani, timp în care se putea face mult mai mult. Sunt ani în care România a pierdut mult…În 26 de ani, cu potențialul din anul 1990, acum ar fi trebuit să fim un exemplu pentru alte state și atunci viața românilor ar fi fost, cu siguranță, cel puțin la nivelul la care o trăiesc în alte țări. Fac parte din generația care preferă ca faptele să spună mult mai mult decât  promisiunile!

Timpul trece și românii sunt tot mai puțini… Natalitatea trebuie susținută, iar unul dintre proiectele mele are ca obiect susținerea ei prin programe adresate atât mamelor, cât mai ales copiilor; nu în ultimul rând proiectul vizează creșterea salarizării, astfel încât să ne apropiem tot mai mult de nivelul țărilor europene. Educația din ultimii 26 de ani s-a tot transformat și a transformat copiii și tinerii care au studiat în acest timp. Un proiect al meu are în atenție tinerii. Susțin dezvoltarea școlilor de meserii existente și reînființarea celor ce au funcționat cândva, punându-se accent pe formarea tinerilor în meserii de care piața muncii are nevoie. Sistemul sanitar din țara noastră are destui medici tineri, buni profesioniști și asistente cu experiență; îmi doresc să reușesc, în cadrul unui proiect bine pus la punct, ca personalul medical să fie motivat financiar astfel încât să nu mai plece din țară. Turismul, prin ceea ce încă se păstrează în multe zone din județ, poate aduce mai mulți vizitatori. Condiția esențială este să oferim infrastructură, dar și servicii de calitate – prin personal calificat în acele școli de meserii despre care am vorbit anterior.

Un oraș, un județ, o țară – am suficiente motive pentru a intra într-o competiție internă pentru Parlamentul României – Camera Deputaților, o competiție din care îmi doresc să ies învingător, ca deputat PNL, având susținerea dumneavoastră!

Cu respect, Traian CORNEA 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea