Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Liberalul Simone Albani se însoară – vezi în ce locație surprinzătoare a ales să facă nunta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Simone Albani, om de afaceri și politician liberal cunoscut în Alba Iulia, se însoară la începutul lunii septembrie cu noua aleasă a inimii sale, frumoasa și tânăra Alexandra Costan.

Până aici nimic spectaculos, toată lumea știa deja încă de anul trecut că Albani este atât de îndrăgostit încât a anunțat acest lucru pe Facebook iar apoi, după numai câteva luni s-a logodit oferindu-i în dar tinerei domnișoare o bucățică de castel din Ungaria (cumpărat împreună cu alte două familii pentru ca nu a ajuns ”capo di tutti capi” (încă), să-și permită un castel întreg – suntem totuși în România unde el a sosit și a intrat în politică destul de târziu, după ce s-au cam împărțit dregătoriile).

Surprinzătoare este, însă, locația în care a ales să-și sărbătorească nunta – nici mai mult, nici mai puțin decât Restaurantul ”Medieval” din interiorul ”Celor Trei Fortificații” și cu adevărat spectaculos va fi când vor sosi invitații, mulți dintre ei colegi de partid care până de curând mai degrabă și-ar fi tăiat un picior decât să calce pragul ”Grofului din Cetate”. Dar așa este viața, te aduce pe cele mai nebănuite cărări!

Oricum, e de admirat curajul viitorului mire: trebuie să ai ”sânge în instalație” să te duci să ceri casă, masă și dans cuiva pe care de-a lungul anilor nu l-ai vorbit tocmai de bine, fără să ai o umbră de teamă că s-ar putea să te trezești măcar cu puțină bromură în sarmale sau tort, doar așa, de distracție, ca să-ți facă noaptea nunții cu adevărat de neuitat.

De partea cealaltă nu e ranchiună, Albani a fost primit cu brațele deschise, că doar și banii italieni făcuți în România circulă și, pe de altă parte, ce promovare mai bună îți trebuie decât să-ți fie solicitate serviciile chiar de ”dușman”?

Astfel, liberalii din Alba vor fi alături de colegul lor într-una din cele mai frumoase zile ale vieții sale, în cel mai frumos restaurant, din cea mai frumoasă Cetate, din cel mai frumos oraș (nu asta oferă orice mire, alesei sale – locația perfectă!?).

Acestea fiind spuse, le dorim viitorilor însurăței distracție plăcută și casă de piatră iar dacă în ”meniu” au cumva și salve de tun, să fie cu mare grijă unde-și plasează invitații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba organizează, în perioada 19 – 25 mai, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, care ajunge anul acesta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea