Rămâi conectat

Actualitate

”Let’s do it, Romania!”: Aiudenii care vor să participe la ”Marea Curățenie„ de pe 24 septembrie, așteptați să se înscrie la sediul primăriei

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primaria aiudMunicipiul Aiud se alătură și în acest an proiectului ”Let’s do it, Romania!”. Astfel, cei care vor să participe la ”Marea Curățenie”, sunt așteptați să se înscrie sâmbătă, la ora 8.00, la sediul primăriei.

Let’s do it, Romania! este cel mai mare proiect de implicare socială, care își propune ca într-o singură zi, Ziua de Curățenie Națională, să mobilizeze cetățeni, autorități, companii private și mass-media, pentru a curăța arealele naturale din afara orașelor.

Proiectul îşi propune, pe lângă curăţarea deşeurilor din arealele naturale cu ajutorul voluntarilor, să îi responsabilizeze pe cetăţeni şi să devină conştienţi de impactul pe care îl are un comportament indiferent faţă de mediu pe termen lung.                                             

Sâmbătă 24 septembrie, începând cu ora 8:00, toți cei care doresc să se implice în acest proiect, sunt așteptați la sediul Primăriei Municipiului Aiud, din strada Cuza Vodă, nr.1, să se înscrie pe listele de voluntari, urmând ca de la ora 9:00 până la ora 14:00 să se desfășoare activitățile de strâns deșeuri de către voluntari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea