// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Legea sponsorizării modificată de la 1 ianuarie 2014

baniLegea sponsorizării a fost modificată de la 1 ianuarie 2014. Sumele acordate ca sponsorizări, pentru acte de mecenat şi ca burse private care nu sunt scăzute din impozitul pe profit se pot reporta în următorii 7 ani consecutivi. Recuperarea acestor sume se va efectua în ordinea înregistrării acestora, în aceleaşi condiţii, la fiecare termen de plata a impozitului pe profit.

Aceasta prevedere completează articolul din Codul fiscal, care va rămâne în vigoare anul viitor, potrivit căruia contribuabilii care fac cheltuieli de sponsorizare şi/sau mecenat şi acorda burse private, toate fiind nedeductibile, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în următoarea limită minima: 3 la mie din cifra de afaceri; pentru situaţiile în care reglementările contabile nu definesc indicatorul „cifra de afaceri”, aceasta limita se determina potrivit normelor, se menţionează în noul act normativ; 20% din impozitul pe profit datorat.

Sursa: avocatnet.ro.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Un răspuns la Legea sponsorizării modificată de la 1 ianuarie 2014

  1. George C 17.01.2014 la 17:07

    Bravoo horea chiar ma bucur pt tine meriti