Rămâi conectat

Ştirea zilei

Laurenţiu Crişan, noul şef al Inspectoratului de Poliţie Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisar şef Laurenţiu Crişan  a fost împuternict , vineri, 18 mai, şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, după ce chestorul Ioan Nicolae Căbulea a fost numit marţi, secretar de stat în ministerul Administraţiei şi Internelor.

Potrivit IPJ Alba, „în sala de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă de lucru la care a participat domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, secretar de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Misterul Administraţiei şi Internelor, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, şefii de servicii, şefii de poliţii municipale şi orăşeneşti, şefii de birouri şi coordonatorii de compartimente, personal din cadrul secţiilor de poliţie rurală precum şi întreg personalul de la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

In cadrul acestei şedinţe domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a prezentat Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor prin care, începând cu data de 18.05.2012, domnul comisar şef de Poliţie Crişan Laurenţiu, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a fost împuternicit să îndeplinească funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru o perioadă de 6 luni.

În continuare, domnia sa a subliniat importanţa misiunii pe care Ministerul Administraţiei şi Internelor o are pentru asigurarea corectei desfăşurări a alegerilor locale şi le-a cerut poliţiştilor din Alba fermitate şi corectitudine în aplicarea legii.

 Totodată domnul secretar de stat a susţinut necesitatea continuării şi intensificării eforturilor pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, destructurarea grupărilor de crimă organizată în colaborare cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniu şi combaterea evaziunii fiscale.

Domnia sa a dispus efectuarea imediată a unei analize la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba cu privire la persoanele urmărite precum şi luarea de măsuri eficiente pentru identificarea şi prinderea persoanelor urmărite, în special a celor care se sustrag cercetărilor sau executării pedepselor, pentru comiterea de infracţiuni grave, cu violenţă sau prin care s-a cauzat prejudicii însemnate bugetului de stat.

Domnul chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, a mulţumit întregului personal din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru buna colaborare din perioada 24 martie 2011 – 15 mai 2012, în care domnia sa a îndeplinit funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, structurilor subordonate Ministerului Administraţiei şi Internelor precum şi celorlalte instituţii cu atribuţii în aplicarea legii din judeţul Alba.

A ţinut să mulţumească administraţiei publice judeţene şi locale din judeţul Alba, pentru sprijinul acordat în implementarea proiectelor desfăşurate în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba ce au drept scop creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.

Nu în ultimul rând a transmis asigurări cetăţenilor din judeţul Alba că structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor îşi vor face datoria şi vor depune toate diligenţele necesare pentru ca cetăţenii să se simtă în permanenţă protejaţi.

Domnia sa şi-a exprimat încrederea că domnul comisar şef Crişan Laurenţiu, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu echipa managerială, şefii de servicii, şefii poliţiilor municipale şi orăşeneşti, şefii de birouri şi coordonatorii de compartimente şi nu în ultimul rând şefii secţiilor de poliţie rurale, va reuşi să asigure o gestionare corespunzătoare a activităţii poliţiştilor din judeţul Alba şi i-a urat succes în activitate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea