Rămâi conectat

Politică Administrație

La „Zilele Oraşului Teiuş 2013” – „Zâmbetul din ochii tăi”, melodia trupei Compact, în primă audiţie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Sâmbătă seara, în ciuda vremii răcoroase, care anunţa începutul toamnei, teiuşenii, cu mic,  cu mare,  au sărbătorit  „Zilele Oraşului Teiuş 2013”. Aprope tot Teiuşul a fost prezent la concertul „bătrânei”, dar mereu tinerei trupe Compact, înfiinţată de regretatul Teo Peter la sfărşitul anului 1979, majoritatea melodiilor pe care le cântă formaţia fiind din anii 80-90.

Compact a reuşit si de această dată să fie „compactă”, concertul trupei a creat o punte de legătură între generaţii, tinerii şi vârstnicii, prezenţi în piaţă au cântat împreună cu formaţia pentru prieteni:  „După ani şi ani”, „Singur te caut în noapte”, „Mi-e tare dor de tine”  etc. În primă audiţie la Teiuş, spectatorii au  „văzut” „Zâmbetul din ochii tăi”, o piesă care va face parte din viitorul album al trupei Compact.

 Din concert nu a lipsit nici „Fata din vis”, care a fost de această dată o mireasă care a urcat pe scenă în aplauzele spectatorilor.

Tineri şi vârstinici, deopotrivă, s-au distrat la Teiuş de zilele oraşului, fiecare în felul său: unii îmbrăcaţi în măşti haioase de Halloween, alţii rememorând nostalgic perioada anilor 80-90.

Seară s-a încheiat cu un spectaculos joc de lasere.

[nggallery id=163]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea