Rămâi conectat

Sport

La Timişoara, turneul final de promovare al Ligii 1! CSU LPS Alba Iulia se bate cu alte trei echipe pentru a accede în Liga Naţională

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU LPS Alba Iulia va juca la Timişoara, în perioada 2-4 iunie, turneul final al Ligii 1, alături de formaţiile SCM Timişoara, Agronomia Bucureşti şi Rapid Bucureşti.

Formaţia din Cetatea Marii Uniri are drept obiectiv accederea în Liga Naţională şi este obligată se se claseze pe unul din primele două locuri la turneul final de pe Bega. Conform Federaţiei Române de Baschet, în data de 15 mai, CS Agronomia Bucureşti a transmis o adresa prin care retrage cererea de organizare şi drept urmare CS SCM Timişoara a primit dreptul de organizare a Turneului Final al Ligii 1 de baschet Feminin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea