Rămâi conectat

Sport

La Performanţa Ighiu continuă epurările, cu multiplu de 2: Fabian Himcinschi şi Făgărăşanu au spus „pa” divizionarei terţe!

Dan HENEGAR

Publicat

în

fagarasanu-performanta-ighiuLa Performanţa Ighiu continuă nebunia, alţi doi jucători, Fabian Himcinschi şi Andrei Făgărăşanu plecând de la divizionara terţă, ce a ajuns acum la limită cu efectivul de jucători, ce numără numai 15 fotbalişti.

Starea de fapt existentă la echipa de Liga a 3-a îi determină pe jucătorii veniţi în vară şi prezentaţi drept achiziţii importante să părăsească echipa antrenată acum de Vasile Ursu. „Ne-am despărţit, a fost dorinţa lor. Poate este mai bine aşa pentru toată lumea, să reziliem înţelegerile. Am încercat să-l convingem pe Fabian, dar nu a mai vrut să continue”, a comentat preşedintele Gheorghe Dănilă.

*Fabian Himcinschi: „Vreau să mă liniştesc”

Nu am mai avut tragere de inimă. Nu a fost ceva personal cu cineva, sau să mă deranjeze ceva anume. Cred că e cea mai bună decizie şi aşa e mai bine deocamdată. Sunt împăcat că am încercat să dau maximum pentru această echipă”, a comentat Fabian Himcinschi, golgheterul ighienilor, cu 4 reuşite.

*Andrei Făgărăşanu: „Doresc să-mi reziliez contractul”

I-am anunţat pe conducători că nu mai doresc să continuăm, că nu mai vreau să vin la echipă, iar în cursul săptămânii o să semnăm documentele de reziliere a contractului„, a comentat Andrei Făgărăşanu, care se va prezenta la antrenamente, până la rezolvarea situaţiei.

Epurările continuă pe bandă rulantă, în grupuri a câte doi, Bold şi Mintaş, urmaţi de S. Szekely şi G. Toma, iar acum Fabian Himcinschi – fiul fostului antrenor principal şi mijlocaşul Marius Făgărăşanu, ajuns pe „lista neagră” de câteva săptămâni. După plecarea lui Adorian Himcinschi, nebunia s-a instaurat în rândul echipei de la Ighiu, cuprinsă de convulsii interne, declanşate în primul rând de salariile ridicate ale jucătorilor, raportat la randamentul din teren, în opinia şefilor.

În aceste condiţii, până la finalul turului, să nu fie nevoie de legitimări din rândul staff-ului tehnic şi administrativ, ca să folosim un spirit ironic, mai ales că Ov. Turuş şi Fetiţa sunt accidentaţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea