Rămâi conectat

Sport

La Jocurile Olimpice Rio 2016, mărşăluitoarea Ana Rodean s-a clasat pe locul 50 din postura de debutantă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ana Rodean Rio 2016 Unirea Alba Iulia 4 Din postura de debutantă la Jocurile Olimpice, mărşăluitoarea Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia-CSU Reşiţa) a terminat pe poziţia a 50-a în proba de 20 de kilometri marş, din cadrul Olimpiadei de la Rio 2016.

Dincolo de locul ocupat, Ana Rodean merită admirația noastră pentru faptul că ne-a reprezentat la cel mai înalt nivel posibil, intrând în arena olimpică.

Ceea ce e normal in viata, astazi m-a pus la pamant…da, cred ca am nevoie de cateva acatiste si un drum la Biserica, din cand in cand…( chiar daca am fost la statuia lui Isus de pe Corcovado, nu m-a vazut… era ceata!
Astazi nu a iesit dupa cum mi-am propus, dupa toata pregatirea pe care am depus-o in acest an…daca fizic nu am putut, sunt fericita ca nu am cedat psihic si am terminat cursa, o cursa la incepul careia am fost ULTIMA, un sentiment pe care eu greu il accept si de cele mai multe ori renunt la lupta.
Va multumesc celor care ati mers alaturi de mine pe drumul catre Rio!„, a postat pe o rețea de socializare mărșăluitoarea din Cetatea Marii Uniri.

Albaiulianca a înregistrat timpul de o oră, 38 de minute și 42 de secunde, fiind a doua dintre reprezentantele României, după Andreea Arsine (locul 45, cu timpul de o oră 38 de minute și 16 secunde), dar înaintea Claudiei Ștef (locul 57, cu o oră 41 de minute și 47 de secunde).

Podiumul a fost compus din Hong Liu (China) – o oră 28 de minute și 35 de secunde, Maria Guadelupe Gonzales (Mexic) – o oră 28 de minute și 38 de secunde și Xiuzhi Lu  – o oră 28 de minute și 42 de secunde. Cursa a fost afectată de condițiile atmosferice, înregistrându-se numai un „cel mai bun rezultat al sezonului”, fără recorduri personale.

*Gabi Avram:La sărăcia în care ne-am zbătut, este un rezultat onorabil”

La sărăcia în care ne-am zbătut, este un rezultat onorabil. Contează enorm faptul că a terminat cursa și nu a abandonat. La locuri fruntașe nu ne puteam gândi, cel mai important este că a ajuns acolo, unde s-a adunat toată crema sportului mondial. O felicit pentru toate eforturile depuse în pregătire și o așteptăm acasă, în dorința de continua activitatea. Peste 4 ani la Tokyo sunt convins că rezultatul va fi mult mai bun”, a declarat Gabriel Avram.

Cursa a fost terminată de 63 de mărșăluitoare, alte 6 au fost descalificate, înregistrându-se 5 abandonuri.

Foto: Dorin Chioţea, Realitatea TV

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea