Rămâi conectat

Sport

La Galda, duel al orgoliilor, sâmbătă, în prima rundă a returului, Industria – CNS Cetate Deva | ”Restart” pentru Performanţa Ighiu, acasă cu CSM Lugoj

Dan HENEGAR

Publicat

în

În runda inagurală a returului înregistrăm o premieră în această stagiune, la aceeaşi oră, sâmbătă, 4 martie, Industria Galda de Jos şi Perfromanţa Ighiu, divizionare terţe din localităţi despărţite de 11 kilometri, dispută partide interne în Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

*Industria Galda (locul 4, 22 de puncte) – CNS Cetate Deva (locul 6, 22 de puncte), sâmbătă, ora 15.00, în tur 3-1.

În unul dintre derby-urile etapei, misiune dificilă pentru trupa lui Paul Ciucă, ce traversează o perioadă critică la nivel financiar. Cinci victorii succesive au devenii sub comanda lui Viorel Tănase, oaspeţii dorind reabilitarea după eşecul din tur şi perpetuarea şanselor de accedere în eşalonul superior. “Întâlnim o pretendentă la promovare, care sunt convins că nu ne va trata «de sus» precum în tur. Sperăm însă să trecem peste toate, iar problemele financiare să nu ne afecteze evoluţia, să nu fim influenţaţi în joc de această nelinişte”, a menţionat Paul Ciucă. Cunoştinţe din perioada Performanţa Ighiu în efectivul devenilor, portarul R. Bodea, fundaşul Cornea, mijlocaşii Făgărăşanu şi Boldea, respectiv atacantul aiudean S. Szekely.

*Performanţa Ighiu (locul 8, 18 puncte) – CS Municipal Lugoj (locul 5, 22 de puncte), sâmbătă, ora 15.00, în tur 2-2.

Un nou început pentru ighieni, sub comanda antrenorului Mihai Manea, ce va debuta în eşalonul terţ, un „restart” pentru  gruparea din Alba. Performanţa a avut parte de o iarnă fierbinte, cu modificări majore din toate punctele de vedere (organizatoric, lot, organigramă), în cele din urmă, prin implicarea lui Armando Popescu depăşindu-se momentele critice, când se vehicula inclusiv retragerea din campionat. Tânărul tehnician albaiulian are parte de un al doilea duel Alba-Timiş din acest weekend, după cel de astăzi, de la Giarmata. Performanţa Ighiu începe returul tot cu 18 puncte, Comisia de Recurs urmând să ofere abia în 7 martie un răspuns la recursul înaintat la hotărârea comisiei federale (CNSL) în „cazul” Keita, prefigurându-se ca subiectul să se întindă pe câteva luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea