Rămâi conectat

Actualitate

La concursul de rezidențiat, absolvenții universităților de medicină vor candida pe aproximativ 3.800 de locuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Absolvenții universităților de medicină, medicină dentară și farmacie vor putea concura, la concursul de rezidențiat, care va avea loc pe 15 noiembrie, pe un număr de 3.388 locuri și posturi pentru medicină, 263 locuri pentru medicină dentară și 152 locuri pentru farmacie.

Concursul se va desfășura în centrele universitare din București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara

Potrivit Ministerului Sănătății, înscrierile pentru rezidențiat se vor face până la 23 octombrie, ora 15,00, la direcțiile de sănătate publică, sau la ministerele cu rețea proprie, după caz.

Concursul se va desfășura sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări, pe o durată de patru ore.

„Ministerul Sănătății a publicat în revista de specialitate Viața Medicală și pe site-ul www.ms.ro, secțiunea Rezidențiat, toate amănuntele privind tematica de concurs, bibliografia aferentă, numărul locurilor și posturilor, metodologia și condițiile de participare”, afirmă sursa citată.

Totodată, Ministerul Sănătății precizează că ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obținut, pe fiecare centru universitar, în limita locurilor/posturilor publicate pentru fiecare domeniu în centrul universitar de concurs.

Tematica de concurs și bibliografia aferentă sunt cele din anul 2014.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea