Rămâi conectat

Politică Administrație

”La ceaune”, la Oarda de Jos: Poftă bună, dar grețos!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce ani la rând PNL și PDL  ”și-au scuipat” în tocană mai nou celebrează împreună evenimentul de la Oarda de Jos ”La Ceaune”, declară liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Festivalul ”La ceaune”, organizat pe Stadionul din Oarda de Jos este unul dintre cele mai cunoscute evenimente organizate de fostul PDL, iar după fuziunea cu PNL, la acesta iau parte și vechii liberali. Ioan Lazăr le urează poftă bună, dar le spune că este grețos.

”După ce și-au ”scuipat” ani la rând unul altuia în tocană acum o mănâncă împreună, din același blid. Poftă bună, dar grețos! Cred că oamenii din județul Alba își amintesc cum membrii celor două partide s-au bălăcărit și s-au scuipat ca la ușa cortului. În realitate, când e vorba de ciolane, nu au greață, nu au mamă, nu au tată. Sunt curios dacă cei care ațâță focul și mestecă în ceaune sunt foștii mei colegi din vechiul PNL, iar cei din PDL stau la masă și așteaptă să fie serviți. Sper să se rezume doar la atât…”, a afirmat Ioan Lazăr, înainte de începerea festivalului.

”La ceaune” se organizează duminică și va strânge și în acest an peste 12 echipe care se vor întrece în arta gătitului la ceaun. Din program nu vor lipsi muzica populară şi jocurile distractive pregătite de organizatori, care vor crea o adevărată atmosferă de sărbătoare. Printre invitații care vor urca pe scenă în acest an se numără interpreții Cătălin Hașa și Maria Filimon.

„La Ceaune” este dedicat tuturor iubitorilor de mâncare tradiţională care vor să redescopere gustul autentic al bucătăriei din Ardeal, susțin organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea