Rămâi conectat

Sport

La Campionatele Naţionale Universitare de Atletism, trei medalii pentru studenţii albaiulieni | Bianca Molnar – două medalii de bronz, Rareş Mikloş – vicecampion naţional

Dan HENEGAR

Publicat

în

Trei medalii au cucerit reprezentanţii Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia la Campionatul Naţional Universitar de Atletism de sală de la Bacău. 

Astfel,  Bianca Molnar, atleta originară din Cetatea Marii Uniri şi-a trecut în cont două medalii de bronz, în probele de 3 kilometri marş (timpul 14:25.81) şi în proba de 3000 de metri (rezultatul 12:26.31).

Cea mai strălucitoare distincţie a fost adjudecată de Rareş Mikloş. originar din Sighişoara, care a devenit vicecampion naţional în proba de 5 kilometri marş, cu rezultatul de 25:02.17.

De asemenea, albaiulianca Mihaela Acatrinei, legitimată la CS Unirea Alba Iulia şi CS Universitar Reşiţa, a devenit vicecampioană naţională în proba de trei kilometri marş (timpul 13:51.61), concurând pentru instituţia de învăţământ din Caraş Severin.

Să mai precizăm că Denisa Talpaş (legitimată la CSŞ Blaj) a încheiat pe locul al 5-lea la competiţia universitară, în proba de 800 de metri (cu rezultatul 2:54.98). Competitorii Universităţii „1 Decembrie 1918” au fost însoţiţi în Moldova de profesorul Vasile Ursu, la secţia de atletism fiind sub comanda Cristinei Man.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea