Rămâi conectat

Sport

La Bacău, campioana României, Volei Alba Blaj, „încălzire” pentru finala Cupei… cu Ştiinţa! Antrenorul Darko Zakoc, dorit în continuare în “Mica Romă”, negocierile se vor purta după încheierea stagiunii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încununată săptămâna trecută cu al treilea titlu consecutiv, Volei Alba Blaj mai are de disputat încă trei întâlniri oficiale în acest sezon.

Sâmbătă, în penultima etapă a fazei secunde a Diviziei A1 va fi deplasarea de la Bacău (ora 17.00), miercurea viitoare, în 26 aprilie, în „Mica Romă” (ora 18.00), va poposi Dinamo pentru întâlnirea ce înseamnă „sărbătoarea campioanelor”, iar duminică 30 aprilie, la Piatra Neamţ este o nouă confruntare cu formaţia lui Florian Grapă, în finala Cupei României, cu… Ştiinţa Bacău, adversarul din următorul weekend.

Oficialii blăjeni se bucură de performanţa realizată de Volei Alba Blaj şi anunţă că scopul în finalul acestei stagiuni este realizarea eventului, respectiv adjudecarea celui de-al doilea trofeu intern ca şi importanţă. În acelaşi timp însă, reprezentanţii triplei campioane îl doresc în continuare pe Darko Zakoc pe banca tehnică, antrenorul sârb indentificându-se practic cu istoria de aur a „mândriei judeţului”.

*Performanţă fantastică, Darko – „eroul” Blajului!

Trebuie să ne bucurăm pentru ce am realizat, este o performanţă fantastică pentru Blaj şi judeţul Alba. Echipa a arătat forţă şi caracter”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu. Volei Alba Blaj a dominat categoric campionatul, având 28 de victorii din 30 de partide disputate, firesc, principala preocupare fiind continuarea colabărării cu Darko Zakoc, „omul trofeu”, ce a marcat extraordinar rezultatele voleibalistice ale Blajului. Darko Zakoc, împreună cu „căpitanul” Adina Salaoru, a fost implicat în succesele echipei din Alba din ultimii trei ani, iar drept recunoştinţă, Sala Polivalentă din Blaj se va numi „Darko Arena”. Preşedintele triplei campioane a anunţat că tratativele cu Darko Zakoc vor fi demarate după încheierea sezonului în curs, la dorinţa expresă a antrenorului sârb. „Este prea devreme să discutăm despre aşa ceva, ne vom preocupa de aceasta la finele sezonului. Întotdeauna am procedat aşa, este dorinţa sa şi îl respectăm pe acest om care este un erou al Blajului”, a conchis Sergiu Ştefănescu. În ediţia 2016-2017, pe trei fronturi interne, Volei Alba Blaj a strâns 32 de succese din 35 de partide oficiale, câştigând campionatul, din punct de vedere matematic, cu trei runde înainte de final.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea