Rămâi conectat

Ştirea zilei

Kronospan Sebeș ia act de decizia Comisiei de Analiză a Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania va completa documentația depusă pentru revizuirea autorizației integrate de mediu, dar cere, în același timp, mai multe detalii cu privire la anumite solicitări ale Comisiei de Analiză.

Sebeș, 7 mai – Kronospan Sebeș, cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România, a luat act de decizia recentă a Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor (MMAP), potrivit căreia se solicită completarea documentației depuse de companie pentru revizuirea autorizatiei integrate de mediu.

Kronospan subliniază faptul că în cadrul procedurii de autorizare desfășurate cu începere din 23 septembrie 2013, au fost urmați toți pașii legali solicitați de autoritățile competente și de către Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului. Compania va completa documentația depusă, în conformitate cu legislația în vigoare.

“Suntem siguri că am respectat întru totul procedura și normele impuse de lege pentru revizuirea autorizației integrate de mediu de la Sebeș. Nu o spunem noi, ci studiile independente, realizate de organisme autorizate la nivel național și reglementate să facă aceste evaluări. Respectăm decizia Ministerului Mediului, însă este necesară clarificarea solicitării de evaluare a impactului cumulat al mai multor factori de poluare și modul în care aceasta se poate realiza.” declară Oana Bodea, director de PR Kronospan Sebeș.

Procedura de emitere a autorizației de mediu pentru noua instalație de formaldehidă  a Kronochem Sebeș SRL continuă la APM Alba.

“Noua instalație de formaldehidă reprezintă o investiție de aproximativ 18 milioane de euro și presupune utilizarea unor echipamente de ultimă generație, cu eficiență maximă, care ajută la protejarea mediului. Kronospan Sebeș a respectat toți pașii impuși de lege pentru a obține autorizația integrată de mediu. Sunt standarde foarte stricte de la care nu ne abatem,” a mai adăugat Oana Bodea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea