Rămâi conectat

Sport

Juniorul Andrei Ghiunghiuş (UTA „Bătrâna Doamnă”), transferat de Performanţa Ighiu | Dup, împrumutat la… AFC Unirea 1924 Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juniorul Andrei Ghiunghiuş (UTA „Bătrâna Doamnă”) este ultimul transfer al echipei Performanţei Ighiu. Fotbalistul născut în 1997 Ghiunghius Performanta Ighiu 2evoluează în linia mediană sau chiar atacant şi a fost împrumutat până la finele campionatului sub comanda lui Adorian Himcinschi.

Ghiunghiuş s-a mai aflat şi în vară pe lista nou-promovatei, dar mutarea a căzut în ultimul moment. Jucătorul s-a mutat şi cu şcoala în Alba, în efectivul ighian mai fiind şi alţi ex-utişti, portarul Roberto Bodea şi atacantul Szabolcs Szekely.

„Ne-am întărit şi la nivel de juniori. A contat şi dorinţa jucătorului de a evolua la o echipă mai aproape de casă”, a declarat antrenorul Adorian Himcinschi.

În 2014, Ghiunghiuş, pe atunci atacant la Atletico Arad a fost convocat de către Costel Gâlcă la o acţiune de pregătire a lotului naţional Under 17. Informaţiile au fost confirmate şi de presa arădeană.

În acest context, Denis Dup va reveni sub formă de împrumut la AFC Unirea 1924, club pe care l-a părăsit pentru a semna cu Performanţa Ighiu la începutul anului.

Sursa foto: Sportarad.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea