Rămâi conectat

Politică Administrație

Județul Alba promovat la Târgul de Turism al României desfășurat la Romexpo între 25-28 februarie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 25-28 februarie 2016, Consiliul județean Alba participă la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României ajuns, anul acesta, la cea de-a XXXV-a ediție. Considerat cel mai important eveniment din România dedicat turismului, târgul se desfășoară la Centrul Expozițional Romexpo- București.

Alba la targul de turism

 

Scopul participării este promovarea potențialului turistic al județului Alba, atât prin materialele realizate special pentru această ediție, cât și prin contactul direct cu vizitatorii.

Delegația județului Alba, formată din membrii Consiliului județean Alba – Serviciul turism și Centrele de Informare – Dezvoltare Turistică Câmpeni și Zlatna, prezentă în standul 49-50, din Pavilionul C3, oferă atât materiale proprii cât și ale Centrelor de Informare și Dezvoltare Turistică ale județului.

Târgul s-a deschis azi, 25 Februarie, ora 11.00, în prezența oficialităților Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a jurnaliștilor și a vizitatorilor târgului.

Oferta turistică a Consiliului Județean Alba, pentru această ediție a târgului, e valorificată prin intermediul unui stand expozițional, dezvoltat și în baza experienței acumulate de-a lungul timpului și mai ales, a experienței obținute în cadrul edițiilor anterioare.

Materialele de promovare ale centrelor de informare, precum și ale Serviciului Turism, cuprind broșuri de prezentare a tuturor unităților de cazare clasificate din județ; broșuri cu destinații și activități turistice, care corespund fiecărei regiuni;harta turistică a județului Alba; flyere și pliante cu unități de cazare specifice.

În viitor Consiliul județean Alba intenționează crearea unei rețele integrate a centrelor de informare și promovare turistică din județ, apoi corelarea lor la nivel național cu restul centrelor de informare din țară.

***

Târgul de Turism al României reunește, timp de patru zile, atât profesioniștii din domeniu, cât și publicul interesat de călătorii, vacanțe și programe de recreere. În acest scop, organizatorii și-au propus să deschidă porțile tuturor celor implicați direct pe această piață: tour-operatori și agenții de turism; unități de cazare; firme și autorități care administrează obiective și atracții turistice; administrații publice locale și regionale; organizații și asociații de turism; firme care oferă servicii de transport în scopuri turistice; firme care oferă servicii IT și software în turism; producători de gadget-uri; furnizori de servicii de educație / training / cariere în turism.

Târgul de Turism al României este un eveniment organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, cu Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc – FPTR, cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear – OPTBR, cu Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC și cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism – ANAT.

Serviciul Turism, din cadrul Consiliul Județean Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea