Rămâi conectat

Actualitate

Judeţul Alba are doi reprezentanţi în conducerea naţională a tinerilor liberali

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, 7 Mai, la Romexpo Bucureşti, a avut loc Conferinţa Naţională de alegeri a Tineretului Naţional Liberal. La conferinţă au participat peste 8000 de tineri liberali din toată ţara dintre care 810 delegaţi cu drept de vot. Membrii Conferinţei Naţionale au aprobat un birou format din 33 de persoane: preşedinte, 17 vicepreşedinţi, 16 membri şi 11 membri supleanţi. Delegaţia TNL Alba a numărat 80 de tineri, dintre care 19 cu drept de vot şi a fost condusă de către Nicolae Sântimbrean, preşedinte TNL Alba. Printre participanţi putem remarca pe următorii lideri locali: Ovidiu Ciucur TNL Cugir, Daniel Alexa preşedinte TNL Blaj, Cristian Radu, preşedinte TNL Sebeş, Dan Brătean TNL Alba Iulia şi Dan Borteş, preşedinte TNL Câmpeni.
Florin ALEXE a fost reales pentru încă un mandat în fruntea Organizaţiei de Tineret a PNL, cu 773 de voturi.
Tinerii din Alba i-au susţinut candidatura lui Nicoale Sântimbrean, care în urma scrutinului a obtinut a patra poziţie de vicepreşedinte, cu 754 de voturi. Noua conducere a tinerilor liberali l-a numit pe Ovidiu Ciucur în funcţia de secretar executiv al TNL România.
Alături de tinerii liberali, au fost prezenţi lideri ai partidului: preşedintele PNL Crin Antonescu, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, vicepreşedinţii Mihai Voicu, Varujan Vosganian, Dan Radu Ruşanu, Daniel Chiţoiu, europarlamentarii Norica Nicolai, Cristian Buşoi, Adina Vălean, Ramona Mănescu.
Evenimentul s-a încheiat cu un marş TNL, sub deviza „În luptă cu Puterea!”, desfăşurat pe traseul Romexpo-Piaţa Victoriei, unde tinerii liberali au depus câte o ţeapă pentru fiecare membru al Cabinetului Boc, în semn de protest faţă de ţepele pe care actualii guvernanţi le-au dat milioanelor de români în ultimii doi ani.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea