Rămâi conectat

Curier Județean

JOI: Simpozion științific ”Rezistența anticomunistă în România” și expoziția ”Ion Gavrilă Ogoranu – 10 ani de la moarte”, la Sala Unirii din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

simpozion muzeu alba iuliaJoi, 26 mai 2016, începând cu ora 13.00, la Sala Unirii din Alba Iulia se va desfășura Simpozionul Științific ”Rezistența anticomunistă în România”. În cadrul evenimentului vor fi susținute lucrări științifice având ca temă rezistența anticomunistă în România, în special în județul Alba.

Lucrările vor fi prezentate de istoricii Marius Cristea, Liviu Zgârciu (Muzeul Național al Unirii Alba Iulia) și Liviu Pleșa (Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității). De asemenea, în cadrul manifestării va fi vernisată și expoziția Ion Gavrilă Ogoranu, 10 ani de la moarte, care va fi prezentată de Coriolan Baciu, președintele Fundației Ion Gavrilă Ogoranu.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia în parteneriat cu Fundația Ion Gavrilă Ogoranu. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea