Rămâi conectat

Politică Administrație

JOI: Ședință la Consiliul Local Aiud, cu 35 de proiecte pe ordinea de zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

primaria aiudPrima ședință ordinară de Consiliu Local Aiud a fost convocată, de către noul primar ales al municipiului, pentru  joi, 28 iulie 2016, ora 14.00. Ședința se va desfășura în sala Ion I.C. Brătianu a Primăriei municipiului Aiud.

Mai jos, ordinea de zi propusă de primarul Oana Badea:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Local al Municipiului Aiud.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local la 30.06.2016.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului  de execuţie al Centrului Cultural”Liviu Rebreanu” Aiud  la 30.06.2016.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al Spitalului Municipal Aiud la 30.06.2016.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea  execuţiei  bugetelor la secţiunea de funcţionare si secţiunea de dezvoltare la 30.06.2016.
  6. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local pe anul 2016.
  7. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Centrului Cultural”Liviu Rebreanu” Aiud pe anul 2016.
  8. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei de investiţii ale Spitalului Municipal Aiud pe anul 2016.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al Municipiului Aiud pe anul 2016.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării şi desfăşurării evenimentului“Festivalul internațional de Folclor” în perioada 6-12 august 2016,în municipiul Aiud.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării delegaţiei municipiului Aiud şi a ansamblului folcloric Doina Aiudului la Festivalul Internaţional de Folclor „Interfolk ” din  KOŁOBRZEG  – Polonia, în perioada  14 – 22  August  2016.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării Bugetului subproiectului „Centrul de îngrijire de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc – Sfântul Nicolae”, Municipiul Aiud, jud. Alba (CZ -171/AB).
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții (DALI) și a indicatorilor tehnico economici pentru obiectivul de investiții  “Reabilitare str. Strâmtă, str. Meseriașilor și str. Muzicanților”.
  14. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor autorizaţii taxi atribuite de autoritatea de autorizare a Municipiului Aiud (nr.35 din 29.01.2008), în baza prevederilor Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, modificată şi completată.
  15. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei “Plan urbanistic de  detaliu – „EXTINDERE CONSTRUCTIE SI AMENAJARE TERASA ACOPERITA”, Aiud, str. Iuliu Maniu, nr. 23.
  16. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de licitație pentru delegarea prin concesiune a gestiunii unor activități componente ale serviciului de salubrizare în județul Alba, respectiv de colectare și transport a deșeurilor municipale și a unor fluxuri speciale de deșeuri.
  17. Proiect de hotărâre privind desemnarea primarului Iulia Adriana Oana Badea ca reprezentant al Municipiului Aiud în Adunarea generală a Asociaţiei „Apa Alba”.
  18. Proiect de hotărâre privind mandatarea specială a reprezentantului Municipiului Aiud în Adunarea generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „APA ALBA”.
  19. Proiect de hotărâre privind desemnarea de către Consiliul Local al Municipiului Aiud a reprezentanţilor şi a membrilor supleanţi în consiliul de administraţie al Spitalului Municipal Aiud.
  20. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local Aiud ca membrii ai consiliilor de administraţie şi ai comisiilor pentru evaluarea şi asigurarea calităţii din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat finanţate de la bugetul local al municipiului Aiud, pentru anul școlar 2016 – 2017 .
  21. Proiect de hotărâre privind desemnarea consilierilor locali care vor participa la adunările săteşti în vederea alegerii delegaţilor săteşti din localităţile componente şi aparţinătoare Municipiului Aiud.
  22. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor mixte de repartizare a locuinţelor din fondul de stat şi de soluţionare a contestaţiilor.
  23. Proiect de hotărâre privind stabilirea componenţei Comisiei pentru achiziţiile publice organizate şi derulate de Municipiul Aiud în calitate de autoritate contractantă, în condiţiile prevăzute de Legea nr. 98 din 19 mai 2016 privind achiziţiile publice.
  24. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 39/31.01.2011 de constituire a comisiei locale de ordine publică la nivelul municipiului Aiud.
  25.   Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 87 din 30.03.2011 de constituire a Comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice.
  26. Proiect de hotărâre privind actualizarea Planului de Analiză şi Acoperire a Riscurilor pe anul 2016.
  27. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de prestări servicii silvice pentru fondul forestier proprietatea publică  a Municipiului Aiud și aprobarea  indicatorilor tehnico economici cuprinși în Bugetul de Venituri și Cheltuieli pe anul 2016.
  28. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea HCL nr. 119 din 25 mai 2016, prin care a fost aprobată încheierea Contractului de comodat între Municipiul Aiud şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba.
  29. Proiect de hotărâre privind încheierea unui acord de parteneriat între Municipiul Aiud și SC BPI MANAGEMENT CONSULTING ROMÂNIA S.R.L. și cu ASOCIAȚIA ROMANIAN SOUL ENTITY, în vederea elaborării unui proiect în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 4.
  30. Proiect de hotărâre pentru completarea anexei la HCL 261/17.12.2015 privind aprobarea calendarului principalelor evenimente organizate direct de către Primăria și Consiliul Local al municipiului Aiud în anul 2016, cu evenimentul ”Săptămâna în mișcare”.
  31. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Contractului de comodat între SC AGROEXPRES DEVELOPMENT SRL și Municipiul Aiud.
  32. Proiect de hotărâre privind prelungirea termenului la Contractul de asistenţă juridică nr.1/30.08.2011, seria 0002201, modificat şi completat prin actul adiţional nr. 1/20.12.2011 şi actul adiţional nr. 2/14.12.2015, aprobat prin HCL nr. 40/24.02.2016, de la data de 01.08.2016 la 31.12.2016, încheiat între Cabinet individual de avocat Sima Cosmin – Florin şi Municipiul Aiud, respectiv Serviciul Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud.
  33. Raport privind activitatea asistenţilor personali pe semestrul I al anului 2016.
  34. Raport privind serviciile şi activităţile de asistenţă medicală comunitară derulate în semestrul I al anului 2016.
  35. Raport privind soluţionarea petiţiilor pe semestrul I al anului 2016.
  36. INFORMĂRI, INTERPELĂRI, DECLARAŢII POLITICE
  37. Informare privind situația clădirii Centrului Cultural ,,Liviu Rebreanu” Aiud.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea