Rămâi conectat

Ştirea zilei

Joi: Consilierii județeni vor vota încetarea mandatului de manager al Danielei Floroian la Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba. Alexandru Pal, propus pentru interimat

Ziarul Unirea

Publicat

în

daniela florianBate vântul schimbării la Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba. Daniela Floroian, directorul centrului de cultură, și-a cerut încetarea contractului de management, iar în locul său este propus, pentru interimat, dirijorul Ansamblului folcloric – Alexandru Pal. Două proiecte de hotărâre în acest sens vor fi puse, joi, spre aprobare, pe masa consilierilor județeni.

Potrivit proiectului de hotărâre, contractul de management al  Danielei Floroian va înceta începând de joi, 21 iulie 2016. Aceasta a ales să părăsească funcția pe care o avea din motive personale. Ea se va întoarce, de luni, la Bilblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba, pe postul de pe care a plecat în 2007, în Serviciul de animație culturală al bibliotecii.

Tot în cadrul ședinței de joi, va fi supus la vot un proiect de hotărâre privind desemnarea lui Alexandru Pal – șef Serviciu Ansamblu Folcloric în cadrul Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba, în funcția de manager. Acesta ar urma să asigure postul de conducere până la data începerii executării noului contract de management, dar nu mai mult de 120 de zile calendaristice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea