Rămâi conectat

Ştirea zilei

Joi, alte 5 localuri publice din Alba Iulia au fost controlate de primărie. Un singur administrator a fost sancționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, 5 noiembrie, echipele de control ale Primăriei Alba Iulia au continuat verificările la localurile publice din municipiu. Potrivit reprezentantului administrației locale, dintre cele 5 firme vizate doar una a fost găsită în neregulă, fiind aplicată o amendă de 400 de lei și o decizie de suspendare a activității până la obținerea autorizației.

Unitățile comerciale de alimentație publică verificate sunt:

1. GHEORGHE LIVIU STAR I.I. – pentru activitatea desfăşurată: Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor prin punctul de lucru din Alba Iulia, b-dul Revoluţiei 1989, bl MV 7 – nu deţine autorizaţie pentru  alimentaţie publică emisă de Primăria municipiului Alba Iulia. Astfel societatea a fost sancţionata potrivit OG 99/2000, art 73, pct. 1 lit. a cu amendă în sumă de 400 lei şi a fost suspendată activitatea până la obţinerea autorizaţiei.

2. SC MALIV LAV SRL – pentru activitatea desfăşurată: restaurant, prin punctul de lucru din Alba Iulia, b-dul Transilvaniei, bl 3FG deţine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr 98/18.05.2011 emisă de Primăria municipiului Alba Iulia.

3. SC ROMANA STADION SRL – pentru activitatea desfăşurată: Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor prin punctul de lucru din Albă Iulia, str Calea Moţilor, bl MV5 deţine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr 173/22.08.2013 emisă de Primăria municipiului Alba Iulia.

4. SC ROMCAN SRL – Documentele necesare sunt depuse în vederea obţinerii Autorizaţiei pentru alimentaţie publică, cod CAEN 5610.

5. SC NISA GROUP SRL – Deţine Autorizaţia pentru Alimentaţie publică nr 249/2015, cod CAEN 5610.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea