Rămâi conectat

Sport

Ivanof şi Medved (Volei Alba Blaj) au ajuns la CSM Târgovişte | Vicecampioana a înregimentat-o şi pe Collar!

Dan HENEGAR

Publicat

în

O mini-legiune blăjeană se înfiripează în voleiul feminin lângă Turnul Chindiei, după ce CSM Târgovişte a achiziţionat în această vară patru jucătoare ce au evoluat la Volei Alba Blaj. Pe lângă Roxana Volei Alba Blaj-CSM Targoviste finala campionatului81Ivanof şi Katjia Medved, ce au cucerit titlul sub comanda lui Darko Zakoc în ediţia trecută, mai sunt Collar şi Niţulescu.

Vicecampioana României, CSM Târgoviște, își conturează lotul pentru sezonul viitor. Până în acest moment au semnat deja cu formația dâmbovițeană: coordonatoarea Andreea Dediu (fostă Nițulescu) (Universitatea Cluj), universalul Milagros Collar (Dinamo Romprest București), centrul Alexandra Sobo (Știința Bacău), centrul Roxana Ivanof (Volei Alba Blaj) și liberoul Katja Medved (Volei Alba Blaj).

Volei Alba Blaj a adjudecatt primul titlu din istoria judeţului Alba, la sporturile pe echipă, senioari, după o finală câştigată cu 3-0 în compania

Din lotul din sezonul trecut au rămas: coordonatoarea Diana Calotă, centrul Bianca Mitrănescu (fostă Moldovan) și secunzii Alexandra Trică și Sorina Marian.
Mai suntem în discuții să aducem 3 jucătoare. Vrem să conturăm un lot puternic care să reprezinte cu onoare România în cupele europene. Cele trei vor fi jucătoare străine pentru că pe piața din România nu mai sunt jucătoare disponibile. Noi am încercat să transferăm românce valoroase și zic eu că am și reușit. Respectăm voleibalistele autohtone și vrem să facem performanță cu românce în teren”, a declarat pentru blocaut.ro, Gabriel Boriga.
Acesta a mai adăugat: ”Pregătirea va începe pe 1 septembrie, iar obiectivul formației este clasarea în primele patru. Nu am definitivat lotul pentru că am așteptat să vedem pe ce buget vom conta. Acum că banii ne-au fost alocați vom trece la semnarea contractelor”.

Staff, 100 % italian
CSM Târgoviște va fi condusă de un staff italian. Antrenorul principal al echipei va fi fostul tehnician al celor de la CSM București, Stefano Micoli. Acesta va fi ajutat de un compatriot. ”Antrenorul secund va fi tot un italian. Acesta va fi adus de antrenorul principal Stefano Micoli”, a mai spus Boriga, pentru site-ul mai sus amintit


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea