Rămâi conectat

Curier Județean

”Iubește românește” la Alba Iulia, în 20 februarie. Fotografii cu tradiție și lansare de lampioane, în Piața Cetății, cu ”LEO Fortress”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

leo fortressFebruarie aduce în sufletele îndrăgostiților fericire, căldură și iubire. Fie că-și iubesc partenerul, animalul de companie, sau chiar… țara natală, dulcea Românie, clubul non-guvernamental ”LEO Alba Iulia Fortress” invită albaiulienii sâmbătă, 20 februarie, să-și petreacă alături de tinerii leuți o după-masă plină de zâmbete, dragoste și filantropie. Este vorba despre un eveniment devenit deja tradiție, organizat anual în preajma sărbătorii de Dragobete. În acest an, cei care vor fi prezenți în Piața Cetății vor avea parte de fotografii cu tradiție și lansări de lampioane tematice. 

”Sărbătorește alături de noi luna iubirii, capturând pentru totdeauna minunatele momente petrecute alături de cei dragi, cu ajutorul fotografului nostru. Tinerii leuți, au pregătit câteva surprize energice, pastrând tradiția si îmbogățind-o cu puțină originalitate.

Dacă îți dorești să te bucuri de proaspătul aer care anunță o primăvară fresh, încărcată de iubire și veselie, vino să ne arăți ce simți, sâmbătă, 20 februarie 2016, începând cu ora 14.00, în Piața Cetății Alba Iulia și imortalizează-ți sentimentele făcând o fotografie împreună cu persoana iubită, într-un stil original, care promovează tradiția si iubirea de-a lungul timpului, iar dacă vrei să pastrezi această amintire pentru totdeauna, poți să găsești poza ta pe pagina noastră oficială de Facebook (https://www.facebook.com/LeoFortressAlba/?fref=ts)”, au transmis reprezentanții Clubului LEO Fortress.

În a doua parte a zilei, Clubul LEO Alba Iulia Fortress te invită să răspândești un strop de magie, într-o atmosferă primitoare, lansând unul dintre lampionele tematice alături de cei dragi. Evenimentul va avea loc în aceeași locație, începând cu ora 19:00.

”Sună-ți prietenii, ia-ți zâmbetul cu tine, pregătește-te de petrecere și voie bună și alătură-te proiectului nostru, pentru a face diferența, contribuind cu o mică donație, la acțiunea caritabilă organizată de tinerii voluntari, menită sa schimbe viața unor persoane și copii care au nevoie ne ajutorul nostru, de ajutorul tău!”, mai transmit aceștia. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Proiectul ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT”: Activități informativ – preventive și competiții sportive pentru elevii din 10 licee din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiectul ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT”: Activități informativ – preventive și competiții sportive pentru elevii din 10 licee din Alba Proiectul, sugestiv intitulat, ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT” se desfășoară și în acest an, în perioada aprilie – iunie 2024. Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Primăria Municipiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea