Rămâi conectat

Actualitate

IȘJ Alba: Toate balurile bobocilor din județ, care ar fi urmat să fie organizate în cluburi, se suspendă. România, în doliu național după tragedia din București

Alexandra Mates

Publicat

în

ISJ Alba06Inspectorul școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș, a anunțat, sâmbătă, 31 octombrie, că toate balurile din județul Alba care ar fi urmat să se organizeze în această perioadă, în cluburi, vor fi suspendate. Decizia vine după ce Guvernul a decretat trei zile de doliu național, în urma tragediei dintr-un club din București în care 27 de persoane și-au pierdut viața iar alte aproximativ 200 au fost rănite.

Citiți și Guvernul a decretat trei zile de DOLIU NAȚIONAL, după o tragedie dintr-un club din București

”Toate balurile care ar fi urmat să fie organizate în această perioadă de către licee în cluburile din județul Alba vor fi suspendate, în urma incendiului produs, vineri seară, în Clubul Colectiv din Bucuresti, soldat cu 27 de morţi şi aproximativ 200 de răniţi.

Unităţile de învăţământ din judetul Alba să verifice localurile, cluburile în care vor fi organizate petreceri şi baluri ale elevilor.

Așteptăm informări cu privire la aceste evenimente programate în perioada următoare.
Guvernul a decis instituirea a trei zile de doliu naţional, începând de sâmbătă, 31 octombrie”, a transmis inspectorul general școlar al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș.

Un incendiu a avut loc, vineri noapte, în clubul Colectiv situat în complexul Fabrica Pionierul, sectorul 4 din Capitală. Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a confirmat că numărul persoanelor decedate a ajuns la 27, iar cel al răniților la 184,  însă doar 146 dintre aceștia au rămas internați în spitale. 

Premierul a cerut autorităţilor competente verificări la toate cluburile din România

În urma tragediei, premierul Victor Ponta a cerut, sâmbătă, autorităţilor competente ca în perioada următoare să demareze o verificare „la maximum prevăzut de lege” în cazul cluburilor de pe întreg teritoriul ţării.

„Sigur, întotdeauna este bine să facem înainte lucrurile, dar cu atât mai mult în perioada imediat următoare, tot ceea ce ţine de o verificare la maximum prevăzut de lege a îndeplinirii tuturor condiţiilor a localurilor de acest gen. Trebuie să o facem ca să evităm pe viitor asemenea tragedii”, a declarat prim-ministrul în cadrul şedinţei extraordinare de Guvern în care s-a decretat doliu naţional pentru trei zile pe întreg teritoriul României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea