Rămâi conectat

Ştirea zilei

IȘJ Alba a publicat lista copiilor admiși în clasa pregătitoare în anul şcolar 2017-2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Alba a publicat, joi, lista copiilor admiși în clasa pregătitoare în anul școlar 2017-2018 și instituțiile de învățământ la care au intrat. 

Click AICI pentru a citi lista

În prima etapă pentru înscrierea copiilor în învăţământul primar în anul şcolar 2017-2018, au fost depuse şi validate, la nivel naţional, 154.102 cereri, fiind admise 99,2% din totalul solicitărilor, anunţă Ministerul Educaţiei.

„Au fost admise 152.872 de cereri, reprezentând 99,2% din totalul solicitărilor înregistrate. Astfel, 130.526 de cereri (84,7%) au fost admise la prima opţiune făcută pentru şcoala de circumscripţie, 21.443 de cereri (13,9%) au fost admise la prima opţiune făcută pentru altă şcoală, iar 903 cereri (0,6%) au fost admise la a doua opţiune făcută pentru şcoala de circumscripţie. Celelalte 1.230 de cereri (0,8%) vor fi soluţionate în a doua etapă, deoarece nu conţineau opţiunea aferentă revenirii la şcoala de circumscripţie”, transmite Ministerul Educaţiei printr-un comunicat de presă.

A doua etapă de depunere a cererilor, rezervată copiilor care nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ după prima etapă, se va desfăşura în perioada 24 – 30 martie.

„În acest sens, părinţii vor completa un nou formular de înscriere, repartizarea urmând a se realiza pe locurile disponibile după prima etapă. Unităţile de învăţământ sunt obligate să afişeze situaţia copiilor înscrişi şi a locurilor libere, după fiecare etapă de înscriere. Rezultatele finale vor afişate în unităţile de învăţământ şi pe site-urile inspectorarelor şcolare în data de 6 aprilie”, transmite Ministerul Educaţiei.

În perioada 7-13 aprilie vor fi soluţionate, la nivel local, toate cazurile nerezolvate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea