Rămâi conectat

Curier Județean

IPJ Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei aplicate și băuturi alcoolice în valoare de 2.000 de lei confiscate de polițiști, la Târgul de Fete de pe Muntele Găina 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Alba, alături de celelalte forţe cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei naţionale, a contribuit la buna desfăşurare a manifestărilor publice prilejuite de sărbătoarea tradiţională „Târgul de Fete”, care a avut loc în comuna  Avram Iancu, pe Muntele Găina. Pe parcursul manifestărilor, nu au fost înregistrate fapte cu violenţă, de tulburarea a ordinii şi siguranţei publice şi nici accidente rutiere.

În perioada 21-23 iulie 2017, pe durata manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea tradiţională „Târgul de fete de pe Muntele Găina”, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a asigurat un dispozitiv de ordine publică format din 98 de poliţişti (de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, criminalistic şi investigarea fraudelor), care alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba au acţionat, potrivit competenţelor, pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică.

Pe parcursul manifestărilor cultural – artistice, nu au fost înregistrate evenimente negative, nu au fost comise infracţiuni şi nu au fost înregistrate stări conflictuale.

Poliţiştii au constatat încălcări ale normelor legale pentru care au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.885 lei, majoritatea pentru abateri de la normele legale privind activitatea de comercializare a bunurilor şi au confiscat bunuri în valoare de 2.020 lei (băuturi alcoolice).

Pentru reducerea riscului rutier, a fost asigurată prezenţa activă a polițiștilor de rutieră şi ordine publică, pe principalele artere rutiere ce duc spre comuna Avram Iancu şi Muntele Găina, iar aceasta a avut ca rezultat neînregistrarea de accidente rutiere cu victime.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea