Rămâi conectat

Actualitate

IPJ Alba: 804 amenzi, în valoare de peste 175.000 de lei, aplicate de polițiști săptămâna trecută. 24 de permise reținute și 8 certificate de înmatriculare retrase

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

actiune rutiera ipj alba04În săptămâna precedentă, poliţiştii din Alba au aplicat 804 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 175.590 lei, în cadrul acţiunilor ce vizează prevenirea faptelor  antisociale şi asigurarea unui trafic rutier sigur. Au fost constatate 11 infracţiuni, din care 5 în flagrant delict.

În perioada 22 – 28 august a.c., poliţiştii din judeţul Alba au organizat 33 de acţiuni punctuale ce au avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică, prevenirea infracţiunilor şi asigurarea unui trafic rutier sigur.

În cadrul acestor acţiuni au fost constatate 11 infracţiuni, dintre care 6 de natură judiciară, 4 la regimul circulaţiei rutiere şi una de altă natură. Dintre infracţiunile descoperite, 5 au fost constatate în flagrant delict.

Au fost aplicate 804 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 175.590 lei, dintre care 61 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991, 708 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, restul de sancţiuni fiind aplicate la alte acte normative.

Dintre sancţiunile la regimul rutier, 504 au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 24 permise de conducere, din care 3 pentru alcool şi două pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră şi au retras 8 certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea